Sandtrollet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En dag når jeg blir stor og får barn selv, skal jeg fortelle dem et eventyr. En fantastisk historie om en sommer og en hemmelig strand og om ønsker og gullpenger og magiske vinger og fem barn… og Sandtrollet.

Fem barn fra London sendes ut på landet for å tilbringe sommeren hos en slektning. De er overbevist om at dette kommer til å bli den verste sommeren noensinne – helt til den dagen da de graver opp et 8000 år gammelt sandtroll på stranden.

Sandtrollet gir barna ett ønske per dag, et ønske som varer helt til solen går ned. Barna oppdager raskt at det er vanskelig å komme på bra ønsker uten å havne i trøbbel. Det har seg nemlig slik at sandtrollet har litt lett for å misforstå ønskene deres, gjerne med vilje…

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sjanger Barn Antall disker 1
Spilletid 1 timer 25 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør John Stephenson
Skuespillere Eddie Izzard, Freddie Highmore, Kenneth Branagh, Zoë Wanamaker Bestillingsnummer 6122-31D0
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende