Inngår i kampanje
  • Mix & Match - 3 for 250,-

Saras Nøkkel (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Det kritikerroste franske dramaet Saras Nøkkel er basert på på Tatiana de Rosnays gripende boksuksess med samme navn, en roman som lå utrolige 90 uker på New York Times bestselgerliste. Hovedrollen spilles av Kristin Scott Thomas (Den Engelske Pasienten, Jeg har Elsket Deg Så Lenge).

Det er juli i Paris, året er 1942. Sara, en 10 år gammel jødisk jente, rekker akkurat å få gjemt unna sin yngre bror i klesskapet. Bare minutter senere arresteres resten av familien på brutalt vis av det franske politiet, under den beryktede jøde-arrestasjonen Vel' d'Hiv. Den unge jenta låser døra og gjemmer nøkkelen, overbevist om at hun skal komme tilbake og slippe broren ut om noen timer. Men timer blir til døgn, og Saras desperasjon tiltar.

60 år senere, i forkant av minnedagen for Vel' d'Hiv, får den amerikanske journalisten Julia Jarmond i oppgave å skrive en artikkel om denne svarte dagen i Frankrikes historie. Under arbeidet med saken snubler hun over Saras neddyssede familiehistorie, og Julia blir raskt overbevist om at det er denne hendelsen hun skal avdekke. I arbeidet med saken snubler journalisten over flere tegn som leder henne mot Sara, samtidig som hun begynner å stille spørsmål ved sitt eget liv - og sin framtid.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Gilles Paquet-Brenner Skuespillere Frederic Pierrot, Kristin Scott Thomas, Melusine Mayance, Niels Arestrup
Bestillingsnummer 803609

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i