Season Of The Witch (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Årevis med brutal krigføring som ridder i Guds navn har gjort Behmen trøtt av blodsutgytelser - og ødelagt hans troskap til kirken. Han ser frem til å trekke seg tilbake til en fredelig tilværelse, men sammen med sin våpenbror Felson finner han til sin overraskelse hjemlandet forlatt når han vender tilbake fra korstogene, uvitende om at Europa er hjemsøkt av Svartedauden.

En ung kvinne, anklaget for heksekunster, menes å stå bak sykdommen. Motvillig påtar de to korsfarerne seg oppgaven med å føre henne til et fjerntliggende kloster, der man vil rense henne for Helvetes ondskap. Men de virkelige farer gjemmer seg ikke bak hekseburets gitter, de er å finne i den pestherjede verden utenfor … og den erfarne korsfareren står snart overfor den mest fryktinngytende fienden han noensinne har møtt.

Season Of The Witch er en actionfylt fantasyfilm med Nicolas Cage og Ron Perlman i rollene som Behmen og Felson. Regien er ved Dominic Sena, som tidligere har stått bak filmer som Gone In 60 Seconds og Swordfish.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Fantasy
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Dominic Sena Skuespillere Claire Foy, Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore
Bestillingsnummer 1963431 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende