September Tapes (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det er 6. juli 2002. Snart et år er gått siden 11. september. Et lite filmteam med den amerikanske journalisten Don Larson i spissen ankommer Afghanistan med amerikanske pass og falske papirer. De vil lage en dokumentarfilm om den intense menneskejakt og antatte arrestasjon av verdens farligste og mest ettersøkte mann. 18. august samme år: Don Larson og filmteamet forsvinner sporløst. Tre uker senere blir opptakene deres funnet i en forlatt Al-Qaida-leir. Dette er deres historie.

Selv om det ikke er virkelige hendelser som ligger til grunn for utviklingen i regissør Christian Johnstons bemerkelsesverdige krigsfilm, kommer vi omtrent så tett inn på den afghanske krig mot terror som det er mulig. Opptakene i Afghanistan var svært intense i de fire ukene det bare fem mann store teamet besøkte landet - og de ukjente skuespillerne forble hele tiden i sine roller. De opptakene man fikk, var så kontroversielle at de amerikanske forsvarsmyndighetene holdt tilbake rubb og stubb - og den dag i dag ikke vil frigi hele materaliet av hensyn til nasjonens sikkerhet!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Christian Johnston Skuespillere George Calil, Wali Razaqi
Bestillingsnummer 1409531 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser