Sex And The City: The Movie (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
De fire kvinnene fra Sex og singelliv er endelig tilbake. Vi fortsetter å følge de fire venninnene gjennom sex, kjærlighet og relasjoner - i byen som aldri sover.

Sarah Jessica Parker er Carrie Bradshaw, en “seksual-antropolog” som har sin egen avisspalte “Sex and the City”. Idéene til spalten henter hun fra venninnegjengens liv; den snille og ordentlige Charlotte (Kristin Davis), tøffe Miranda (Cynthia Nixon) og festglade Samantha (Kim Cattrall).

Filmen starter der den Emmy-belønnede tv-serien sluttet. Carrie er sammen med Mr. Big, og bor og jobber på Manhattan. Miranda har giftet seg med Steve, jobber fortsatt som advokat og bor med sin familie i Brooklyn. Charlotte er gift med Harry og har adoptert et barn fra Kina. Samantha har bestemt seg for å prøve lykken i Los Angeles. Og mens de fortsetter å sjonglere mellom karriere, kjærlighet og livet på Manhattan, skjønner jentene mer en noensinne at ekte vennskap aldri går ut på dato.

Bonusmateriale

  • Regissørens Kommentarspor

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 19 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Michael Patrick King Skuespillere Chris North, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker
Bestillingsnummer EDV9585 Serie Sex Og Singelliv
Leverandør Gardners

Anmeldelser