Sex And The City: The Movie (UK-import) (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
De fire kvinnene fra Sex og singelliv er endelig tilbake. Vi fortsetter å følge de fire venninnene gjennom sex, kjærlighet og relasjoner - i byen som aldri sover.

Sarah Jessica Parker er Carrie Bradshaw, en “seksual-antropolog” som har sin egen avisspalte “Sex and the City”. Idéene til spalten henter hun fra venninnegjengens liv; den snille og ordentlige Charlotte (Kristin Davis), tøffe Miranda (Cynthia Nixon) og festglade Samantha (Kim Cattrall).

Filmen starter der den Emmy-belønnede tv-serien sluttet. Carrie er sammen med Mr. Big, og bor og jobber på Manhattan. Miranda har giftet seg med Steve, jobber fortsatt som advokat og bor med sin familie i Brooklyn. Charlotte er gift med Harry og har adoptert et barn fra Kina. Samantha har bestemt seg for å prøve lykken i Los Angeles. Og mens de fortsetter å sjonglere mellom karriere, kjærlighet og livet på Manhattan, skjønner jentene mer en noensinne at ekte vennskap aldri går ut på dato.

Bonusmateriale

  • Regissørens Kommentarspor

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 19 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Michael Patrick King Skuespillere Chris North, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker
Bestillingsnummer EDV9585 Serie Sex Og Singelliv

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i