Inngår i kampanje

Sex Og Singelliv - Den Komplette Serien (DVD)

374,25 37425 Veil. pris 499,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sex og Singelliv - Den Komplette Serien byr på mer enn 40 timer fantastisk TV-underholdning. Denne samleboksen inneholder alle de seks sesongene av serien fordelt på 18 DVD-plater, samt en egen disk med diverse bonusmateriale.

Med sine tre venninner og seg selv som forsøkskaniner, undersøker spaltisten Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) hva en kvinne i trettiårene må gjøre for å ha det gøy i en by full av veldig ugifte menn. Menn som for øvrig mener at forpliktelse er for karer som burde innlegges. Med det som utgangspunkt følger vi Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte gjennom opp- og nedturer i jakten på den perfekte mannen, fra utsvevende singelliv til ekteskap og barn, med den pulserende storbyen New York som bakteppe.

Den skandaløse suksessen Sex Og Singelliv er basert på Candace Bushnells bok med samme navn, og ble opprinnelig sendt på den amerikanske kabelkanalen HBO mellom 1998 og 2004. I løpet av dens seks sesonger ble serien nominert til over 50 Emmy-priser og 24 Golden Globes.

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 18 Spilletid 43 timer 27 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker Bestillingsnummer NO4004466
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende