Shania Twain - The Platinum Collection (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. What Made You Say That
  2. Dance With The One That Brought You
  3. You Lay A Whole Lotta Love On Me
  4. Whose Bed Have Your Boots Been Under?
  5. Any Man Of Mine
  6. The Woman In Me
  7. I'm Outta Here!
  8. You Win My Love
  9. No One Needs To Know
  10. Home Ain't Where His Heart Is
  11. God Bless The Child
  12. Love Gets Me Every Time
  13. Don't Be Stupid
  14. You're Still The One
  15. Honey, I'm Home
  16. From This Moment On
  17. That Don't Impress Me Much
  18. Man! I Feel Like A Woman!
  19. You've Got A Way
  20. Come On Over
  21. Rock This Country!


Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 0 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Surround (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Shania Twain
Artist Shania Twain Bestillingsnummer 1702589
Leverandør Universal Music


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i