Sharpe's Peril & Challenge (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Denne spesielle DVD-utgaven inneholder to actionspekkede eventyrfilmer med Sean Bean som Bernard Cornwells helt Richard Sharpe.

Sharpe's Challenge: To år etter at Hertugen av Wellington knuser Napoleon ved Waterloo, kommer det nytt fra India om en lokal Maharaja, som truer de britiske interessene der. Wellington sender Sharpe av sted for å undersøke det. Det viser seg å bli hans største utfordring til dato. Da en vakker datter av en general blir kidnappet av den indiske krigsherren, stiger spenningen, og gir ikke Sharpe andre muligheter enn å forfølge fienden direkte inn i hans dødsensfarlige hule. Dypt inne på fiendens territorium, skal han også stå imot den vakre, men svikefulle Madhuvanti, som er sendt ut for å forføre ham. Imperiets skjebne, og en generals datters liv, ligger i en manns hender...

Sharpe's Peril: Sharpes Peril fortsetter der Sharpe's Challenge sluttet. Sharpe og Harper er på vei til Madras for å seile til England, når de støter på et bagasjetog fra Det Ostindiske Kompani, som også er på vei til Madras. Selskapet, som består av blant andre en høygravid kvinne og en sta fransk dame, Marie Angelique, som reiser sammen med forloveden sin, reiser forskremte gjennom fiendens land. Kompaniets øverste hold frykter Chitu, den legendariske bandittlederen som kontrollerer området. Og når angrepet kommer, viser det seg at de ansvarlige offiserene er ute av stand til å forsvare toget. Sharpe blir nødt til å overta og fører selskapet de nesten 500 milene gjennom fiendes område. Han trener opp den nærmest håpløse skaren til gode soldater, og plutselig må han også forsvare hjelpeløse landsbyboere mot den korrupte og ubarmhjertige oberst Dragomirov, den lokale Kompani-kommandanten i området.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Tom Clegg Skuespillere Daragh O'Malley, Hugh Fraser, Michael Cochrane, Sean Bean
Bestillingsnummer 77142IN Serie Sharpe
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser