Sherlock Holmes (DVD)

59,49 5949 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Robert Downey Jr. og Jude Law setter sitt minneverdige preg på rollene som Holmes og Watson i denne dristige nytolkningen av Sherlock Holmes, der den berømte snushanen fremstilles som en handlingens mann med - selvfølgelig - et uforliknelig intellekt.

Når Holmes og hans trofaste støttespiller får sin hittil vanskeligste sak viser mesterdetektiven seg å være like formidabel fysisk som psykisk. Han møter en ny fiende og må avdekke en dødelig intrige som kan ødelegge landet og kaste om på verdens maktbalanse, samtidig som en sjarmerende, kvinnelig svindler (Rachel McAdams) fra Holmes' fortid legger snubletråder i veien for våre helter. Holmes er dessuten lite begeistret for at Watson ønsker å slå seg til ro med sin utkårede, og gjør sitt beste for å stikke kjepper i hjulene. Men er det mulig å redde verden helt alene?

Regissør Guy Ritchie (Lock, Stock And Two Smoking Barrels, Rocknrolla, Snatch) leverer her et dynamisk portrett av Arthur Conan Doyles mest kjente figur. Forvirrende ledetråder, overraskende logiske slutninger, kvikk slagferdighet og heseblesende scener med den ene vittige meldingen etter den andre er bare noe av hva man kan forvente av den nye Sherlock Holmes.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action, Krim
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Guy Ritchie Skuespillere Eddie Marsan, Jude Law, Kelly Reilly, Mark Strong, Rachel McAdams, Robert Downey Jr.
Bestillingsnummer 1000187984 Serie Oscarnominert
Bonusmateriale
  • Sherlock Holmes: Reinvented

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende