Silver Hawk (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Lulu Wong lever et actionfylt dobbeltliv. Om dagen er hun en vellykket forretningskvinne - men om natten kler hun seg i sin sølvbelagte forkledning og trer inn i rollen som Silver Hawk.

Bevæpnet med dødbringende kampteknikker og topp moderne utstyr er Lulu den vakre, maskerte millionæren som kjemper mot ondskapen i verdenen. Som foreldreløs på Shaolin templet har hun forvandlet sin kropp til et levende våpen. Nå truer en ny fiende, og kun med hjelp fra fortiden har Silver Hawk en sjanse.

Det er ikke for ingenting at denne filmatisering av den legendariske kinesiske tegneserien om Silver Hawk er blitt kalt en kung-fu utgave av The Matrix! Den nyskapende Hong Kong regissøren og prisvinnende filmfotografen Jingle Ma (Tokyo Raiders) har skapt en film som kan ta pusten fra enhver - med raske biler, høyteknologiske finesser og forrykende kampscener! - Og i sentrum kjemper en sexy og hardtslående heltinne – som spilles av Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies, Snikende Tiger, Skjult Drage).

Bonusmateriale

  • Character Presentation
  • The Making Of Silver Hawk
  • Silver Hawk Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Cantonesisk)), DTS (Kinesisk (Cantonesisk)) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Jingle Ma Skuespillere Brandon Chang, Daming Cheng, Luke Goss, Michelle Yeoh
Bestillingsnummer MP413D Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende