Inngår i kampanje

Sin Nombre (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Spanskspråklig spillefilmdebut fra den amerikanske regissøren Cary Joji Fukunaga, hvor ei tenåringsjente fra Honduras og et gjengmedlem fra Mexico inngår et skjebnefellesskap i håp om et bedre liv i USA.

Sayra i Honduras gjenforenes med sin far, som med ny familie har skapt seg et bedre liv i USA. Sammen med hennes onkel legger de ut på den farefulle ferden gjennom Mellom-Amerika for at også den unge jenta skal få muligheter hjemlandet ikke kan tilby henne.

I Mexico har gjengmedlemmet Casper, også kjent som Willy, ingen illusjoner om å gjøre mer ut av livet. Han lever fra dag til dag, tett på gjengens harde indre justis og brutale framferd. Casper introduserer den langt yngre Smiley for gjengen, og blir som en eldre bror for den lettpåvirkelige gutten. Når Casper mister kjæresten sin som følge av gjenglederens hensynsløse maktbruk begynner han å tvile på den livslange lojaliteten han har sverget å opprettholde. Sammen med lederen skal han rane fattige flyktninger på toget på vei til USA, og da inntreffer et drama som gjør Casper til en merket mann. Han får sympati for Sayra, som han treffer på toget. Hun tror Casper kan passere den magiske grensen i live, han synes hun er naiv. Etter hvert som toget snegler seg nordover blir det stadig mer klart at drøm og virkelighet sjelden lar seg forene.

Bonusmateriale

  • Deleted scenes
  • Feature commentary with Director Cary Fukunaga and Producer Amy Kaufman

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Cary Fukunaga Skuespillere Edgar Flores, Hector Jiminez, Luis Fernando Pena, Paulina Gaitan
Bestillingsnummer NDVDSF5421 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i