Sinus (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ikke offentlig støtte. Ikke distributør. Bare 38.000 kroner, en idealistisk gjeng og en historie å fortelle. På en måned og fire dager skjøt Jeremy Robøle Sinus, Norges garantert billigste spillefilm. Produsert med støtte fra de høyere makter.

Sinus er en sort komedie fra et Oslo sett litt på skakke. Filmen kretser rundt en vennegjeng på syv og beskriver uka fra helvete. Kameratene opplever å få sin verden snudd på hodet og utføre handlinger som vil få dem til å endre syn på livet. I løpet av syv dager og syv handlingsrekker, er venneflokken oppløst.

Edgar er filmens fortellerstemme. Han har en IQ på 180, men gir kaosteori og det faktum at Gud er død skylden for at han ikke driver det lenger enn å jobbe som kantinevikar og ruse seg på dopamin, koffein og nikotin.

Edgar og vennegjengen hans jakter på det som kan forløse dem. De søker alle etter noe å fylle virkeligheten med, enten det er forelskelsens rasende endorfiner som bobler i kroppen, krystallklart kokainpudder som dekker hjernen eller teaterscenens adrenalinrush som pumper gjennom nervesystemet.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Jeremy Robøle Skuespillere Daniel Busk, Elin Sandvik, Kristian Moen, Lars-Petter Iversen
Bestillingsnummer NO11586 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende