Skins - Sesong 3 (UK-import) (DVD)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager

Avgangsklassen for 2009 ledes av den vakre og mystiske Effy (Kaya Scodelario, The Maze Runner). Hennes beste venn Pandora (Lisa Backwell) er søt, rar og holder den nye gjengen sammen.

Tvillingene Katie (Megan Prescott) og Emily (Kathryn Prescott) trekker i ulike retninger. En av de vil kaste bort sin identitet som tvilling og få sosial status, mens den andre henger på, ødelagt av sjenanse. Naomi (Lily Loveless) er en vakker idealist som er lidenskapelig, politisk og full av prinsipper.

Gutta er ledet av den ukuelige og uansvarlig Cook (Jack O'Connell, Unbroken). Beste kompisene hans fortviler til tider og sliter med å holde følge, men er alltid der for ham når han trenger dem. Skateren Freddie (Luke Pasqualino) røyker hasj og elsker kompisene sine. JJ (Ollie Barbieri) er en mester illusjonist og deres strateg - sammen kommer de seg inn, og omtrent ut av like mange svindler for å lykkes. Og til slutt, Thomas (Merveille Lukeba) som har reist fra Kongo for å få en bedre framtid for familien sin, og må finne sin plass i merkelige nye omgivelser. Båndene er sterke i vennegjengen samtidig som de konkurrerer mot hverandre, slåss med hverandre, og faller inn og ut av kjærlighet og begjær.

Bonusmateriale

  • Video diaries
  • Behind the scenes of each episode
  • 4 x Skins stories
  • Behind the scenes of the London and final auditions

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Aldersgrense 18
Undertekster Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Skuespillere Kathryn Prescott, Kaya Scodelario, Lily Loveless, Lisa Backwell, Megan Prescott Bestillingsnummer C4DVD10267
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende