Skulle Det Dukke Opp Flere Lik Er Det Bare Å Ringe (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Norske Klassikere" er en serie med de beste norske filmene som er laget. Med en lang rekke filmer i alle sjangre, kan du nå samle den norske filmarven på DVD.

Vaskekona Lilly Hansen finner arbeidsgiveren sin, direktør Martinsen, med en kniv i ryggen. Til tross for en voldsom influensa, blir politibetjent Bakker satt på saken, men da han ankommer åstedet er liket imidlertid forsvunnet, og direktøren dukker opp lys levende. I slottsparken finner man et lik som viser seg å være det fru Hansen fant. Og den døde er ansatt på kontoret …

To av Norges mest elskede skuespillere, Arve Opsahl og Aud Schønemann, stjeler bildet i denne vanvittige komedien, som er sett av nesten 15% av alle nordmenn. Arve Opsahl er kjent som Egon Olsen i de norske Olsenbanden-filmene hvor Aud Schønemann spiller Valborg, Kjells kone. Rollen som Lilly Hansen er legendarisk og innbrakte Schønemann norske kritikeres pris. Dessuten huskes hun som moder'n i Fleksnes Fataliteter, den mest populære komedieserien i Skandinavia noen sinne.

Produktfakta

Produksjonsår 1970 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Knut Bohwim Skuespillere Anne-Lise Tangstad, Arne Aas, Arve Opsahl, Aud Schønemann, Carsten Byhring, Helge Reiss, Jorunn Kjellsby, Sidsel Sellæg, Sverre Wilberg, Thorleif Reiss
Bestillingsnummer 1323931 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i