The Mortal Instruments: City of Bones (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Action, eventyr og drama fra den norske regissøren Harald Zwart (Karate Kid, One Night At McCool's). Storfilmen Skyggejegerne - Demonenes By er første film basert på den populære bokserien av Cassandra Clare.

Når Clary Fray forlater utestedet Pandemonium Club i New York, blir hun vitne til et mord begått av tre tenåringer med bisarre våpen og kropper dekket av merkelige tatoveringer. Når ofrene avgår med døden, går kroppene opp i røyk. Hvordan skal Clary melde det til politiet? Ofrenes kropper er forsvunnet, og det ikke finnes en dråpe blod som kan bevise at mord er begått.

Dette blir Clarys første møte med skyggejegerne - krigere med en eneste oppgave: å utrydde jordens demoner. Det blir også hennes første møte med Jace, en skyggejeger med utseende som en engel og et temperament som kan brenne. Innen ett døgn er Clary dratt inn i Jaces verden. Moren hennes forsvinner og Clary blir angrepet av demoner.

Men hvorfor kaster demonene sine øyne på vanlige dødelige, som Clary og hennes mamma? Og hvordan har det seg at Clary plutselig kan se det ingen andre kan se?

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Harald Zwart
Skuespillere Jamie Campbell Bower, Kevin Durand, Kevin Zegers, Lily Collins, Robert Maillet, Robert Sheehan Bestillingsnummer EO51710
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i