Skyline (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
I science fiction-thrilleren Skyline legger merkelige lysfenomener seg over Los Angeles. Grusomme, utenomjordiske krefter trekker folk til seg som magneter og truer med å svelge hele menneskeheten bort fra jordens overflate - og det i løpet av noen få timer.

Jared og Elaines tur til L.A. skulle bare være et enkelt lite bursdagsbesøk hos Jareds bestevenn Terry og hans kjæreste Candice. Men når soloppgangen kommer to timer tidligere enn vanlig, i form av et mystisk lys fra en ukjent kilde, forandres livene deres for alltid. Fra vinduene i Terrys penthouseleilighet blir kvartetten skrekkslagne vitner til at folk lokkes utendørs og slukes av de massive romfartøyene som dekker hele byen. Selv må de gjøre alt de kan for å unngå de utallige fryktinngytende monstrene som er på nådeløs jakt etter overlevende.

Hovedrollene i Skyline spilles av kjente TV-fjes som Eric Balfour (24, Seks Fot Under), Scottie Thompson (Brotherhood, NCIS) og Donald Faison (Scrubs). Filmen er regissert av brødrene Colin og Greg Strause, kjent for sitt arbeid med spesialeffekter i Avatar, X-Men-filmene, 2012 og 300.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Science Fiction Antall disker 1
Spilletid 1 timer 29 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør The Brothers Strause
Skuespillere Brittany Daniel, Crystal Reed, David Zayas, Donald Faison, Eric Balfour, Neil Hopkins, Scottie Thompson Bestillingsnummer MP1085D
Leverandør Gardners

Anmeldelser