Små Hvite Løgner (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hver sommer reiser vennegjengen til et sommerhus i idylliske omgivelser i Bordeaux. På tross av tragiske omstendigheter bestemmer de seg igjen for å gjennomføre sin årlige strandferie, men de må alle snart både avsløre og svare for fortidens små, hvite løgner.

I det franske sommerhuset møter vi blant andre eieren Max (François Cluzet) som tiltrekkes av sin venn Vincent (Benoît Magimel). Begge er gifte familiemenn - og de er ikke alene om å ha trøbbel på kjærlighetsfronten. Marie (Marion Cotillard) holder seg heller til sigarettene og "one night stands", og Antoine (Laurent Lafitte) klarer ikke å komme seg over ekskjæresten. Og selv om vennene har kjent hverandre lenge, så finnes det mye de ikke vet om hverandre. Dette er året da dette vil forandre seg.

Små Hvite Løgner var en stor fransk kinosuksess, regissert av Guillaume Canet, som er best kjent som skuespiller i blant annet Sammen Er Vi Mindre Alene og En Dag Uten Krig.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 28 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Guillaume Canet Skuespillere Benoit Magimel, Francois Cluzet, Gilles Lellouche, Marion Cotillard
Bestillingsnummer N7440 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende