Inngår i kampanje

Småspioner 4 (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Marissa (Jessica Alba) har et tilsynelatende perfekt liv - hun er gift med en kjent TV-reporter som jobber med å avdekke spioner på skjermen, og hun er dessuten mor til en søt liten baby og stemor til to supersmarte tvillinger.

Men i virkeligheten er det litt vanskeligere. Tvillingene vil helst slippe å ha henne hengende rundt seg, og mannen kunne ikke oppdaget en spion om han så levde med en. Men det er jo akkurat det han gjør. For Marissa har en fortid som hemmelig agent … det er bare en stund siden sist hun var i aksjon.

Spennende ting begynner å skje når Marissa bestemmer seg for å vende tilbake til sitt tidligere yrke. Oppgaven er både viktig og vanskelig, for målet hennes er å forhindre en superskurk fra å stoppe noe man trodde ikke kunne stoppes - tiden.

Dette er den fjerde filmen i den populære og spennende Småspioner-serien, også denne gang med manus og regi av Robert Rodriguez (From Dusk Till Dawn, Once Upon A Time In Mexico). I tillegg til Jessica Alba kan filmen by på skuespillere som Joel Mchale, Rowan Blanchard, Mason Cook, Jeremy Piven, Alexa Vega, Daryl Sabara og Danny Trejo.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Robert Rodriguez Skuespillere Alexa Vega, Danny Trejo, Daryl Sabara, Jeremy Piven, Jessica Alba, Joel Mchale, Mason Cook, Rowan Blanchard
Bestillingsnummer 803751 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i