Smile (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tenåringsjenta Katie (Mika Boorem) fra Malibu i California er vakker, smart og privilegert. Nå er hun imidlertid i ferd med å bli voksen og må konfrontere både seg selv og sine verdier, foreldrene (Linda Hamilton og Beau Bridges), kjæresten (Erik Von Detten), og sin egen seksualitet.

På den andre siden av kloden, i det landlige Kina, står Lin (Yi Ding), født på same dag som Katie, overfor en helt annen virkelighet. Fordi hun har et deformert ansikt, lever hun et liv i frykt og skam. Hennes adoptivfar Daniel (Luoyong Wang), reddet henne som spedbarn og har viet sitt liv til henne, med håp og drømmer om at hennes omstendigheter en dag vil endres.

En av Katies lærere, Mr. Matthews (Sean Astin), introduserer henne for det verdensomspennende programmet “Legens Gave” som gir medisinsk behandling til fattige barn rundt om i verden. Katie melder seg som frivillig og reiser til Kina. Der blir hun sjokkert og dypt rørt over det hun opplever, noe som får henne til å legge ut på sitt eget dristige eventyr for å finne Lin og tilby henne hjelp. Lins ansikt får et “smil”, Katie finner seg selv… og det usedvanlige båndet som oppstår mellom de to jentene skal bli en erfaring som forandrer begges liv.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jeffery Kramer Skuespillere Beau Bridges, Linda Hamilton, Luoyong Wang, Mika Boorem, Sean Astin
Bestillingsnummer NDVDS00172 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser