Inngår i

Smokey & The Bandit 1-3 (DVD)

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Smokey And The Bandit (1977)
Regi: Hal Needham
Smokey And The Bandit, med Burt Reynolds og Jackie Gleason i hovedrollene, er en av tidenes største kassasuksesser. Dette er en sprø komedie med lattervekkende action og fartsfylt spenning. Reynolds spiller rollen som Bandit, en tøff trailersjåfør som aksepterer den ultimate utfordringen: å hente en last med Coors-øl i Texarkana - nærmeste sted der det selges lovlig - og frakte det tvers over USA til Atlanta i løpet av 48 timer. Belønningen? 80 000 dollar. Resultatet? De villeste biljaktene og krasjene som noen gang er filmet. Årsaken? Texas-sheriffen Buford T. Justice (Gleason), kjent som Smokey, blir helt besatt av tanken på å arrestere den ufangelige Bandit når sistnevnte slår seg sammen med den rømte bruden (Sally Field) til Smokeys sønn.

Smokey And The Bandit 2 (1980)
Regi: Hal Needham
Burt Reynolds, Sally Field og Jackie Gleason er på farten igjen sammen med et praktfullt stjernegalleri. Og nok en gang blir Bandit forfulgt av sin erkefiende, sheriffen som fremdeles er sykelig opptatt av å pågripe ham. Men denne gangen er utbyttet enda større - en gravid elefant. Og risikoen er enda større.

Smokey And The Bandit 3 (1983)
Regi: Dick Lowry
Gutta må gjennomføre fartsfylte unnamanøvrer i dette tredje og siste eventyret. På rollelisten finner vi Jackie Gleason, Paul Williams, Jerry Reed og Pat McCormick, alle tilbake i sine originale roller. Sheriff Buford T. Justice (Gleason) er klar for å pensjonere seg når han utfordres til å gjennomføre en spesialleveranse fra Miami til Texas på 24 timer. For å raske til seg premien på 250 000 dollar er alle ute etter å komme først over målstreken - og da er alt tillatt! Dette er en fullstendig vill historie med noen av de mest utrolige bilstuntene som noen gang er festet til film.
Produktfakta
Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 29 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Burt Reynolds, Jackie Gleason, Jerry Reed, Sally Field Bestillingsnummer 52GSD8272618
Serie Bil Og Motor

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende