Snabba Cash Trilogi (DVD)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Snabba Cash (2010)

Johan "JW" Westlund er en fattig student som lever et dobbeltliv som playboy på de heteste utestedene på Stureplan. Når han forelsker seg i overklassejenta Sophie lokkes han inn i en verden av organisert kriminalitet. Jorge gjennomfører en oppsiktsvekkende rømning fra fengslet og er på flukt både fra politiet og den jugoslaviske mafiaen. Hans plan er å forlate Sverige for godt, men først må han lykkes i å smugle tidenes største kokainparti inn i landet. Mrado, en brutal pengeinnkrever i den jugoslaviske mafiaen, er på sin side i konflikt med bossen Radovan. Mrado får i oppdrag å finne Jorge, men tvinges samtidig til å ta hånd om sin fem år gamle datter. 

Snabba Cash 2 (2012)

JW var en gang en lovende handelsskolestudent med altfor stor hunger etter raske penger. Nå betaler han prisen: fire år bak murene. JW har en plan om hvordan han skal snu livet til det bedre, men alt forandres når en ny livsfarlig fange ankommer anstalten, en mann fra JWs voldsomme fortid - Mrado Slovovic. 

Jorge Salinas, kokainkongen fra Sollentuna, vender tilbake til Stockholm etter tre år på flukt. Jorges plan er å gjøre en kjapp kokainhandel, men den går helt galt. Nå må Jorge flykte sammen med personen som reddet livet hans, 17 år gamle Nadja. 

 

Snabba Cash - Livet Deluxe (2013)

Jorge skal gjøre et siste kupp, Sveriges gjennom tidenes største verditransportran. Men under de vanskelige forberedelsene treffer han Nadja, en kvinne fra fortiden. Politiaspiranten Martin Hägerström blir håndplukket til å infiltrere en hemmeligstemplet operasjon som har som mål å felle lederen for Stockholms serbiske mafia, Radovan Krajnic. Natalia Krajnik, Radovans jusstuderende datter, havner i kryssilden når faren blir utsatt for et mordforsøk - og mot sin vilje blir hun trukket inn i en voksende maktkamp innen den serbiske mafiaen. 

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Action, Thriller Antall disker 3
Spilletid 5 timer 38 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør Babak Najafi, Daniel Espinosa, Jens Jonsson
Skuespillere Dragomir Mrsic, Fares Fares, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Matias Varela Bestillingsnummer 2351731
Serie Snabba Cash

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende