Snabbgrabbar Med Raske Menn (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Trekløveret Raske Menn fortsetter å gjøre det de kan aller best – få folk til å le så de gråter! Nå for første gang på dvd i TV-suksessen Snabbgrabbar.

Raske Menn imponerer stadig kritikere og publikum med sine vanvittige karikaturer og overraskende skråblikk på kjente situasjoner. De kommer på ideene til numrene sine selv; Calle mens han sitter på do, Øyvind mens han ser på seg selv i speilet, og Anders mens han synger og spiller en sviske på gitar. Alt dette får publikum glede av på denne dvd-en. Noen av klassikerne i serien er: Realityserien “Toalettet”, unike klipp av unge Adolf Hitler, blindegeneral Arne Spon, de nye skadedyrene pipesvenskene, amish på Sørlandet, foreningen for de som er lam fra livet og opp - og ikke minst nyhetssendinger for brød og trær og mye mye mer!

Calle Hellevang-Larsen, Anders Hoff og Øyvind Rafto danner sammen komikertrioen Raske Menn. De er kjent for sin kritikerroste forestilling The Fast Show, som så langt har solgt over 250 000 billetter. Det seiler dermed opp som ett av de mestselgende showene i Norge gjennom tidene.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 50 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen, Øyvind Rafto
Bestillingsnummer 802256 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende