Snow Angels (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Arthur jobber som ryddehjelp i en kinesisk restaurant, spiller trombone i skolekorpset og har et godt øye til den smarte, morsomme og utradisjonelle jenta Lila – og fascinasjonen er helt tydelig gjensidig. Mens gutten tar sine første prøvende skritt mot sitt aller første kjæresteforhold går de langvarige forholdene til de voksne omkring ham i oppløsning. Arthur trekkes inn i en malstrøm av hendelser som kommer til å forandre hans verden for alltid.

Regissør og manusforfatter David Gordon Green (Undertow) har basert historien på Stewart O'Nans mektige roman, og skuespillerne Kate Beckinsale og Sam Rockwell samt den unge Michael Angarano (The Forbidden Kingdom) som Arthur leverer troverdige og rørende rolleskildringer. Snow Angels fanger inn de voldsomme følelsene forbundet med den første kjærligheten – og med nye forsøk.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør David Gordon Green Skuespillere Amy Sedaris, Griffin Dunne, Kate Beckinsale, Michael Angarano, Olivia Thirlby, Sam Rockwell
Bestillingsnummer 1000076389 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser