Inngår i kampanje

Snow White And The Huntsman (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I det episke actioneventyret Snow White And The Huntsman spiller Kristen Stewart (Twilight-filmene) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinner Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at Snow White er klar for å slå tilbake. Hun har nemlig blitt godt trent i krigens alle kunster av samme jeger (Chris Hemsworth, Thor) som opprinnelig ble sendt ut i skogen for å ta livet av henne.

Denne mørke nye versjonen av det legendariske eventyret er skapt av Joe Roth, produsenten av Alice I Eventyrland, produsent Sam Mercer (Den Sjette Sansen) og regissert av spillefimdebutant Rupert Sanders. I tillegg til Stewart, Theron og Hemsworth møter vi Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) i rollen som prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.

Bonusmateriale

  • Meet The Motley Crew - The Dwarves
  • Audio Commentary

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 2 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Rupert Sanders Skuespillere Bob Hoskins, Brian Gleeson, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Eddie Marsan, Ian McShane, Johnny Harris, Kristen Stewart, Nick Frost, Ray Winstone, Sam Claflin, Sam Spruell, Toby Jones
Bestillingsnummer 52GSD8289820

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i