Inngår i kampanje

Solan, Ludvig Og Gurin Med Reverompa (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Kjell Aukrust (1920-2002) er en av Norges mest folkekjære forfattere og kunstnere. Det er knapt et norsk hjem som ikke har en av hans bøker i hylla og knapt noen nordmann som ikke har sett hans fargerike typegalleri utfolde seg enten på kino eller på tv hjemme i stua.

Solan, Ludvig & Gurin Med Reverompa var Norges første helaftens tegnefilm da den kom i 1998. Hovedstadspressen var full av lovord, og det ble en formidabel suksess med over 700.000 solgte billetter. I filmen møter vi fjøsnissen Gurin som ikke kan la være å fare med revestreker og som derfor en morgen våkner opp med revehale. Ryktet om revehalen når raskt hovedstaden. Alle vil sikre seg den gjeve halen, og det starter en vill jakt på den stakkars fjøsnissen. Helt i teten ligger privatdetektiv Solan Gundersen og hans trofaste assistent Ludvig. Men de er ute for å redde Gurin og halen hans.

Bonusmateriale

  • Fra Billedbok Til Film - En film om filmen der bl.a. Kjell Aukrust snakker om boken og filmen.

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 13 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS (Norsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Nille Tystad / John M. Jacobsen Skuespillere Anders Hatlo, Animasjon, Frank Robert, Grethe Kausland, Helge Reiss, Marit Adeleide Andreassen, Pia Borgli, Toralv Maurstad, Trond Brænne, Wenche Foss
Bestillingsnummer 800551 Serie Flåklypa
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende