Som Du Ser Meg (2012) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Lekent og usentimentalt norsk drama med blant andre Ane Dahl Torp, Henriette Steenstrup, Laila Goody, Andrine Sæther, Andrea Bræin Hovig og Anne Marit Jacobsen på rollelista.

En sykepleier havner i en arbeidskonflikt fordi hun slår om til engelsk når hun blir usikker. En oversetter setter sin integritet på spill i det hun overtales til å oversette en bok hun ikke kan stå inne for. En eldre dame og hennes datter føler seg ydmyket i det de blir tilbudt en milliongave fra en slektning.

Som Du Ser Meg er en varm og nyansert film om mennesker som alle vil godt, men ender opp med å såre hverandre. En film om hvordan mennesker som handler ut fra integritet og følelser oppfattes som vanskelige i et samfunn der idealet er at man skal oppføre seg rasjonelt. En leken tragikomedie om hvordan det som fortoner seg som en bagatell for én person, kan føles som en bunnløs katastrofe for en annen.

Bonusmateriale
  • Dikt Gjennom Hvit Mikrofon
  • Trøbbel - Novellefilm
  • Blått Lerret
  • Super-8 - Bakomfilmer
  • The Clapper - Bakomfilm
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Dag Johan Haugerud Skuespillere Andrine Sæther, Ane Dahl Torp, Anne Marit Jacobsen, Henriette Steenstrup, Laila Goody, Trine Wiggen
Bestillingsnummer 76NSD8800340NF Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende