Somebody Up The Likes Me (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
«Verdens beste boksere trener her hver dag», står det på et skilt utenfor treningsstudioet Stillman's Gym. Thomas Rocco Barbella er ingen bokser. Han er bare en ung rørebukk som trenger penger. Så han rusler inn i treningsstudioet, kaller seg Rocky Graziano og melder seg som sparringspartner for en lønn på 10 dollar … og slår ut en av de beste lette tungvekterne.

Navnet fester seg. Det samme gjør denne inspirerende historien om Grazianos vei fra fattigdom til mellomvektstittelen. I sin andre film spiller Paul Newman bokseringens konge. Under forberedelsene til rollen møtte han Graziano for å studere bokserens måte å snakke og være på. Robert Wise, som tidligere hadde portrettert boksemiljøet i The Set-Up, regisserte denne klassikeren, som vant to Oscar-premier – på knockout! Ukrediterte Steve McQueen og Robert Loggia bidrar til magien. Ta plass på første rad!

Bonusmateriale

  • Kommentarspor ved Paul Newman, Robbert Loggia, Robert Wise, Martin Scorcese og Richard Schickel

Produktfakta

Produksjonsår 1956 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Robert Wise Skuespillere Eileen Heckart, Everett Sloane, Paul Newman, Pier Angeli, Sal Mineo
Bestillingsnummer 1000075746 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende