Somewhere (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
I det nydelige dramaet Somewhere legger regissør Sofia Coppola handlingen til et hotell, slik hun også gjorde i Lost In Translation - samtidig som vi her presenteres for unike menneskeskjebner. Filmen ble belønnet med den prestisjefylte Gulløven under filmfestivalen i Venezia i 2010.

Den fremgangsrike og ofte skandalerammede skuespilleren Johnny Marco bor på Hollywoods legendariske Chateau Marmont, hvor han lever et liv i overflod. Dagene består av drinker, damer, raske biler og hengivne fans, men også av dyp ensomhet midt i alt det overfladiske. I Johnnys selvopptatte verden er det bare én ting som er viktig - Johnny selv. En absurd og faktisk ganske trist tilværelse som snus på hodet når hans elleve år gamle datter, Cleo, uventet flytter inn.

Somewhere er en lavmælt film full av varme og sårhet, men også med små glimt av komikk. Stephen Dorff (Blade) er ordknapt troverdig i rollen som filmstjerne mett på kjendislivet, og hans motspiller imponerer også - Elle Fanning (lillesøster av Dakota) er strålende som 11-åring uten fotfeste i livet.

Bonusmateriale

  • Bak Kulissene

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 33 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Sofia Coppola
Skuespillere Chris Pontius, Elle Fanning, Michelle Monaghan, Stephen Dorff Bestillingsnummer 8282409
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i