Sophia Loren - Actor Collection (DVD)

125,65 12565 Veil. pris 179,50
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
I Går, I Dag & I Morgen (1963) - Regi: Vittorio De Sica
Da I går, I dag og I morgen hadde premiere var Sophia Loren og Marcello Mastrioanni allerede kjent som Europas hotteste skuespiller-par, men her slo det for alvor gnister! Filmens legendariske strippescene fikk publikum til å strømme til kinoene, og er til dags dato en av de mest berømte scenene i italiensk filmhistorie. I går, I dag og I morgen er inndelt i tre episoder. Sophia Loren spiller hovedrollen i alle tre, henholdsvis som sigarettpike i Napoli, rikmannskone på vift i Milano og som call girl i Roma.

Boccaccio '70 (1962) - Regi, Vittorio De Sica, Federico Fellini, Luchino Visconti og Mario Monicelli
Boccaccio 70 er et sant mestermøte mellom legendene Vittorio De Sica, Federico Fellini, Luchino Visconti og Mario Monicelli, med tre av de mest sexy kvinnene 60-tallet hadde å by på – Sophia Loren, Anita Ekberg og Romy Schneider. Filmen er basert på fire erotiske historier fra 1300-tallsforfatteren Giovanni Boccaccio som i mesternes fortolkning har blitt flyttet frem i tid til det glade 60- tallet. Boccaccio 70 er et sant festfyrverkeri av satire, drama, humor og sex – naturligvis regissert med en sjelden sett flair for det visuelle.

To Kvinner (1960) - Regi: Vittorio De Sica
To Kvinner er Vittorio De Sicas mest kjente film etter Sykkeltyvene – og en av de mest elskede. Da filmen hadde premiere, ble den belønnet med en Golden Globe for Beste utenlandske film, og Sophia Loren mottok både Oscar og Gullpalmen i Cannes. Loren spiller en ung mor som sammen med sin 13-årige datter legger ut på flukt under bombarderingen av Roma under andre verdenskrig. Hun er en sterk kvinne som gjør alt for å beskytte sin datter, men når de begge blir voldtatt av en gruppe soldater, faller hennes verden i grus.

Produktfakta

Produksjonsår 1960 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 59 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Italiensk), Stereo 2.0 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Sophia Loren Bestillingsnummer AWE507NBOX
Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i