Spirits Of The Dead (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Spirits of the Dead (Histoires Extraordinares) er en av filmhistoriens mest overdådige og ambisiøse skrekkperler - regissert av de tre mesterne Federico Fellini, Luois Malle og Roger Vadim og med en perlerekke av kjente skuespillere som Brigitte Bardot, Alain Delon, Peter Fonda og Jane Fonda.

Oscar-vinneren Jane Fonda spiller i avsnittet Metzengerstein (av Roger Vadim) en sjalu og eksentrisk grevinne som dras inn i et dystert drama av galskap, fortvilelse, forbudt kjærlighet og… død!

William Wilson (av Louis Malle) er den schizofrene historien om en sadistisk offiser som etter et liv bestående av tyranniske ugjerninger drives til vanvidd av sin dobbeltgjenger!

I Toby Dammit (av Federico Fellini) leverer Terence Stamp en makeløs prestasjon som filmstjerne på besøk i Roma, hvor han går seg vill i en labyrint av paparazzis, alkohol og stormannsgalskap.

Produktfakta

Produksjonsår 1968 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Roger Vadim / Louis Malle / Federico Fellini Skuespillere Alain Delon, Brigitte Bardot, Jane Fonda, Peter Fonda, Terence Stamp
Bestillingsnummer AWE0383NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende