Spotswood (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Slutten av 60-tallet. På mokasinfabrikken i småbyen Spotswood leder Mr. Ball en gjeng elskverdige tullebukker som tar jobben på hælen, med det resultat at fabrikken går mot konkurs. Derfor ansettes Mr. Wallace, en hensynsløs rasjonaliseringsekspert, kjent for alltid å lykkes – til hvilken som helst pris. Hans løsning er enkel: Spark personalet og sats på import i stedet. Men så hender det noe. Wallace får sin bil vandalisert som hevn for tidligere oppsigelser. Til hans store forbauselse stiller alle på fabrikken glatt opp for å reparere den. Plutselig møter han de ansatte som mennesker, ikke som anonyme navn i firmaets dokumenter og stilles ovenfor en ny oppdagelse: Kanskje finnes det større verdier enn penger og aksjer..?

I Mark Joffes kritikerroste film møtes to av de virkelig store: Anthony Hopkins som vant en Oscar for Nattsvermeren og Russell Crowe som fikk samme æresbevisning for Gladiator. Dessuten medvirker Toni Collette som ble Oscarnominert for Den sjette sansen.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Mark Joffe Skuespillere Anthony Hopkins, Ben Mendelsohn, Russell Crowe
Bestillingsnummer DVD-192 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende