Star Wars - The Original Trilogy (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Samleboksen Star Wars - The Original Trilogy inneholder spesialversjonene av episode 4-6.

Star Wars Episode 4: Et Nytt Håp (1977)
Jediridderne er tilintetgjort og imperiet styrer galaksen med jernhånd. En liten gruppe opprørere har våget å kjempe tilbake ved å stjele de hemmelige planene for imperiets mektigste våpen, Dødsstjernen. Keiserens mest betrodde tjener, Darth Vader, må finne planene og lokalisere opprørernes gjemmested. Men så får opprørerne bistand fra gårdsgutten Luke Skywalker …

Star Wars Episode 5: Imperiet Slår Tilbake (1980)
Det er en mørk tid for opprørerne, splittet etter et knusende angrep mot deres base på isplaneten Hoth. Luke Skywalker oppsøker den mystiske jedimesteren Yoda i Dagobahs sumper, og samtidig rømmer Han Solo og prinsesse Leia fra imperiets flåte til vakre Bespin, skyenes by.

Star Wars Episode 6: Jediridderen Vender Tilbake (1983)
Luke Skywalker og prinsesse Leia befinner seg på Tatooine, hvor deres mål er å befri Han Solo fra Jabba The Hutts klør. Opprørerne er gjenforent og slår seg sammen med en stamme teddybjørner for å kjempe mot imperiet på Endors skogmåne, mens keiseren og Darth Vader er fast bestemte på å få Luke over på den mørke siden.
Produktfakta
Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 28 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital EX (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Bestillingsnummer FP90159303 Serie Oscar-vinnere, Star Wars