State Of Play (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Oscar-vinner Russel Crowe leder et stjernespekket ensemble i denne intense thrilleren om en lovende kongressrepresentant og en undersøkende journalist som blir involvert i det som tilsynelatende ser ut som tilfeldige, brutale mord.

Kongressmannen Stephen Collins (Ben Affleck) er den lovende stjernen for sitt politiske parti – helt til hans assistent/elskerinne blir drept, og skjulte hemmeligheter begynner å komme frem. Den undersøkende journalisten, Cal McCaffrey (Crowe) har den tvilsomme æren av å både ha et gammelt vennskap med Collins og med den beintøffe redaktøren, Cameron (Oscar-vinner Helen Mirren) som har gitt ham oppdraget med å undersøke denne saken. Når Cal og partneren hans, Della (Rachel McAdams) oppdager en dekkoperasjon som vil riste nasjonens maktstruktur, forstår de at det kun finnes én sannhet – når milliarder av dollar står på spill, er ingens integritet, kjærlighet eller liv trygge.

Bonusmateriale

  • Slettede scener
  • Making of

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 2 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Kevin MacDonald Skuespillere Ben Affleck, Harry J. Lennix, Helen Mirren, Jason Bateman, Jeff Daniels, Rachel McAdams, Robin Wright Penn, Russell Crowe
Bestillingsnummer 52GSD8284409 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i