Steamboy (UK-import) (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Katsuhiro Otomos (Akira) episke animasjonsfilm – en blanding av to- og tredimensjonal grafikk, som ble produsert med fullstendig digital teknologi, ble endelig fullført. Ti år tok det for å lage den, og med et totalt budsjett på $22 millioner dollar, er Steamboy den dyreste animeproduksjonen i japansk historie noensinne.

Regissørens pinlige nøyaktighet ned til hver detalj i prosjektet, er helt åpenbar gjennom hele filmen. Steamboy, et retro sciencefiction-eventyr som er lagt til 1800-tallet, handler om en ung oppfinner ved navn Ray Steam. Han får en mystisk ball av metall som inneholder en ny energiform - istand til å gi nok energi til et helt land. Den unge gutten må bruke den til å bekjempe ondskap, redde familien og unngå at London blir fullstendig ødelagt.

De overdådige victorianske interiørene og den tids elegante, mekaniske design gir Otomo mulighet til å skape blendende, visuelle bakgrunner og maskiner til denne filmen. Med mer enn 180,000 tegninger og 400 CG-klipp, er Steamboy en av de mest utførlige og detaljerte animasjonsfilmer. Steamboy vil bli levendegjort gjennom en enestående stemmerollebesetning bestående av blant annet Anna Paquin (X-Men, Almost Famous, Alfred Molina Spiderman 2, Identity) og Patrick Stewart (X-Men, Star Trek).

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Katsuhiro Otomo Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer CDR34225 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i