Steelyard Blues (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Stjerneduoen fra Klute, Jane Fonda og Donald Sutherland, gjenforenes på mer sorgløst vis i denne festlige fortellingen. Filmen er signert manusforfatter David S. Ward og produsentene Tony Bill og Michael og Julia Phillips – som også sto bak The Sting (Stikket), som vant Oscar for Beste film samme år.

Fonda spiller Iris, en godlynt prostituert med en kundeliste som blant annet omfatter en rekke profilerte lokalpolitikere. Men favoritten hennes er frisinnede Jesse Veldini (Sutherland), som er løslatt på prøve og klør i fingrene etter å ta fatt på karrieren som olabilløpfører igjen. Det at Veldini er tilbake, kan ødelegge gjenvalgskampanjen til hans noe mer ambisiøse statsadvokat-bror (Howard Hesseman) – så noen prøver å sørge for at eks-fengselsfuglen tøyer grensene. Peter Boyle, John Savage og Garry Goodrow er også blant stjernene i denne sjarmerende komedien.

Bonusmateriale

  • Klassisk kortfilm - Would you belive? Peter Boyle!

Produktfakta

Produksjonsår 1973 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Alan Myerson Skuespillere Donald Sutherland, Jane Fonda, John Savage, Peter Boyle
Bestillingsnummer 1000075723 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser