Stem Nei (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter internasjonalt press går diktator Augusto Pinochet med på å avholde en folkeavstemning. Skal han bli sittende? Ja eller nei?

Gael García Bernal (Motorsykkeldagbøkene, Elskede Kjøtere) spiller den unge, framgangsrike reklamemannen René som skal lage kampanjen for nei-sida. Ved hjelp av plakater, klistremerker og reklamefilmer på TV forsøker René og hans kolleger å påvirke det chilenske folk til å takke nei til flere år med Pinochet. Kan man felle et diktatur på samme måte som man selger brus og joggesko?

Kritikerroste Stem Nei er basert på virkelige hendelser, og for å fange tidskoloritten har regissør Pablo Larraín valgt å bruke en type TV-kamera som var vanlig på 1980-tallet. Overgangen mellom de dramatiserte sekvensene og arkivmaterialet blir dermed nærmest sømløs - og det som var opptakten til et viktig øyeblikk i chilensk historie får derfor et svært realistisk preg. Stem Nei ble nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film. Den forteller om opptakten til et viktig øyeblikk i landets historie på skarpt, rørende og morsomt vis.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Spansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Pablo Larrain Skuespillere Alfredo Casto, Antonia Zegers, Gael Garcia Bernal, Nestor Cantillana
Bestillingsnummer Q-4099 Serie Arthaus
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i