Still Life (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Still Life skildrer virkeligheten til over én million kinesere som er blitt tvunget til å forlate tryggheten i sine hjembyer og flytte til storbyene for å gi plass til verdens største demning - Tre Kløfter-demningen. Vannet stiger i området på grunn av den gigantiske demningen, og den gamle byen Fengjie er ikke hva den en gang var.

Gruvearbeideren Han og sykepleieren Shen reiser tilbake til den tidligere hjembyen, som de forlot på grunn av byggeprosjektet. Han vender tilbake for å lete etter sin ekskone, som han ikke har sett på 16 år, og Shen for å treffe partneren sin, som ikke har komme hjem til deres nye bosted på to år. De to oppdager at livet ved Tre Kløfter-demningen går videre, og at et nytt samfunn er i ferd med å formes av menneskene som er blitt boende mellom haugene med skrot og ødelagt hus.

Med filmer som The World og Unknown Pleasures regnes Jia Zhang-Ke som en av dagens mest lovende kinesiske filmskapere. Det stiliserte dramaet Still Life understreker dette og plasserer ham som en av frontfigurene i den såkalte "sjette generasjon" av kinesiske filmskapere. Still Life vant Gulløven på filmfestivalen i Venezia i 2006.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Mandarin)) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jia Zhang-Ke Skuespillere Hong Wei Wang, Sanming Han, Zhao Tao, Zhubin Li
Bestillingsnummer BFIVD753 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i