Stitch! Eksperiment 626 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vi vet alle at Stitch er Eksperiment 626, men har du noen ganger lurt på hvem de første 625 er? Nå får du svaret! Stitch - Eksperiment 626 er oppfølgeren til suksessfilmen om det elleville romvesenet Stitch, som krasjlandet på jorden og møtte Lilo og hennes familie. Nå er Stitch og hans tidligere fiender, Pleakley og Jumba, også blitt en del av familien. Men det Lilo og Stitch ikke vet er at Jumba smuglet med seg de første 625 romveseneksperimentene til Hawaii... og nå vil den skuml kaptein Gantu ha de tilbake!

Det er opp til Lilo og Stitch å redde alle de andre romsøskenene. Gjør deg klar til å møte 625 helsprøe kompiser, blant annet Eksperiment 221 som kan lage flodbølger over hele Hawaii, og Eksperiment 625 som er... tja, en litt latere versjon av Stitch - men som lager kjempegode smørbrød!

Bonusmateriale

  • Eksperimentgalleri
  • Eksperimentfinner-spillet
  • Dr. Hamsterviels spørrekonkurranse

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 58 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1
Regissør Diverse Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BN31185120 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende