Stone Of Destiny (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Stone of Destiny er basert på det dristige forsøket på å få Skjebnesteinen, et høyt elsket symbol på skotsk nasjonalfølelse, tilbake til dets hjemland. Vi får oppleve ungdommens glød blusse opp i det klassiske underdogtemaet i forsøket på å overliste britiske myndigheter for å få steinen tilbake. Det er en sterk historie full av følelser, humor, action og med like høy spenning som i en klassisk kupp-film.

Stone of Destiny handler om den svorne nasjonalisten Ian Hamilton, som gjenoppvekket den skotske nasjonalfølelsen da han på 1950-tallet utførte sitt dristige kupp i hjertet av den engelske kolonimakten for å føre Skjebnesteinen hjem. Vi møter mennesker som gjør en lidenskapelig reise for å rette opp på en urett.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Charles Martin Smith Skuespillere Billy Boyd, Charlie Cox, Ciaron Kelly, Kate Mara, Peter Mullan, Robert Carlyle
Bestillingsnummer 99046-1 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser