Storbynatt (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Harald Eia og Bård Tufte Johansen vendte tilbake til talkshow-formatet med Storbynatt, NRK-serien som viste seg å bli et av det mest omtalte og kontroversielle programmene i komikerduoens historie.

Parodien på Helsedirektoratets diffuse holdningskampanjer førte til massiv nettaktivitet og demonstrasjoner i Oslo sentrum. Raljeringen over en NAV-direktør på defensiven skapte stor debatt i mediene. Opptakene gjort med skjult kamera ga oss ny innsikt i nordmenns holdninger til innvandrere. Årets TV-øyeblikk kom da Bård og Harald fylte en Autokarma-konsert til randen med tilsynelatende ihuga fans - og det intetanende bandet, som hadde solgt 13 billetter i døra, ble rockestjerner for en kveld.

Alt dette, samt Oslolosen, Yousef, Marie Simonsen og musikk med husbandet Svidd Gummi, er å finne i Storbynatt, her med samtlige episoder tilgjengelig på DVD. Bonusmaterialet byr på kommentarspor med Bård og Harald, slettede scener og mye, mye mer.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med Bård og Harald
  • Slettede Scener
  • Og mye mer!

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 8 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Bård Tufte Johansen, Harald Eia Bestillingsnummer BNA3097856
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser