Store Gutter Gråter Ikke (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Handler om 8 gutter i alderen 20 til 30 år. De har alle søkt seg til C-3, en avdeling i Oslo kretsfengsel hvor Tyrilistiftelsen og fengselet sammen driver et unikt rehabiliteringsprosjekt. Gjennom 7 måneder i fengsel, på permisjon og på turer, følger vi gutta i hverdag og fest, gjennom seier og nederlag. Det er ikke snakk om å sy puter under armene eller forstå i hjel de kriminelle. Her blir de presentert for tøffe utfordringer og konfrontert med sine egne problemer for sammen å kunne bryte ut av den onde sirkelen av kriminalitet og dop. Til syvende og sist dreier det seg om hva slags mennesker samfunnet vil ha tilbake etter endt soning i fengsel. Prøveprosjektet forsøker å hjelpe dem tilbake til et normalt liv uten dop kriminalitet.

Store gutter gråter ikke har både en barsk humor og et dypt alvor, og er en sterk opplevelse av en virkelighet de fleste av oss ikke har noe kjennskap til.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Sigve Endresen Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer NDVDS91156 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser