The Pillars Of The Earth / Stormenes Tid (UK-import) (DVD)

209,00 20900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
The Pillars Of The Earth, med den norske tittelen Stormens Tid, er en episk miniserie i åtte deler, basert på Ken Folletts bestselgende roman.

Handlingen utspiller seg på 1100-tallet, i omgivelser preget av krig, religiøse stridigheter og maktkamper som tar liv og splitter familier. En storslått katedral reises i Kingsbridge, og vi følger historien om byggmesteren Tom, adelskvinnen Aliena, den sadistiske Lord William, steinhuggeren Jack og Ellen, kvinnen fra skogen som kaster en forbannelse. Dette er en sensuell og varig kjærlighetshistorie som på mesterlig vis veves sammen med de politiske omveltningene i datidens England, og som gir et fremragende innblikk i livet i middelalderen - på tvers av sosiale klasser og konvensjoner.

Seriens persongalleri gestaltes av et stjernelag av skuespillere, bestående av blant andre Ian McShane (Deadwood), Rufus Sewell (Dark City), Matthew MacFadyen (Frost/Nixon), Eddie Redmayne (Den Innerste Sirkel), Hayley Atwell (The Duchess) og Donald Sutherland (Kellys Helter).

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 7 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere David Oakes, Eddie Redmayne, Hayley Atwell, Ian McShane, Matthew MacFadyen, Natalia Wörner, Sarah Parish, Tony Curran Bestillingsnummer CDRP67082R

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også