The Pillars Of The Earth / Stormenes Tid (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
The Pillars Of The Earth, med den norske tittelen Stormens Tid, er en episk miniserie i åtte deler, basert på Ken Folletts bestselgende roman.

Handlingen utspiller seg på 1100-tallet, i omgivelser preget av krig, religiøse stridigheter og maktkamper som tar liv og splitter familier. En storslått katedral reises i Kingsbridge, og vi følger historien om byggmesteren Tom, adelskvinnen Aliena, den sadistiske Lord William, steinhuggeren Jack og Ellen, kvinnen fra skogen som kaster en forbannelse. Dette er en sensuell og varig kjærlighetshistorie som på mesterlig vis veves sammen med de politiske omveltningene i datidens England, og som gir et fremragende innblikk i livet i middelalderen - på tvers av sosiale klasser og konvensjoner.

Seriens persongalleri gestaltes av et stjernelag av skuespillere, bestående av blant andre Ian McShane (Deadwood), Rufus Sewell (Dark City), Matthew MacFadyen (Frost/Nixon), Eddie Redmayne (Den Innerste Sirkel), Hayley Atwell (The Duchess) og Donald Sutherland (Kellys Helter).
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 7 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere David Oakes, Eddie Redmayne, Hayley Atwell, Ian McShane, Matthew MacFadyen, Natalia Wörner, Sarah Parish, Tony Curran Bestillingsnummer CDRP67082R