Støv På Hjernen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vi befinner oss på slutten av 1950-tallet. Randi har, sammen med sin mann, flyttet inn i en nyetablert drabantby som befolkes av en mengde pliktoppfyllende husmødre. Ektemennene føler seg vasket ut av huset og inn i armene på forståelsesfulle vamper. For å redde ekteskapet danner de forsmådde hustruer en forening - Radikale husmødres forening - som et alternativ til det stedlige husmorlag.

Støv På Hjernen bygger på Eva Ramms bok Med støv på hjernen fra 1958 som var omdiskutert, en stor suksess og som bante vei for filmen ett år senere. Filmen innledet en bølge av populære komedier fra de nye drabantbyene som vokste fram i utkanten av Oslo, de såkalte Lambertseter-komediene. Skuespillerne var norsk films stjernelag, med blant andre Inger Marie Andersen, Odd Borg, Kari Diesen, Wenche Foss, Per Theodor Haugen og Unni Bernhoft.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 1959 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Øyvind Vennerød Skuespillere Inger Marie Andersen, Kari Diesen, Odd Borg, Per Theodor Haugen, Unni Bernhoft, Wenche Foss
Bestillingsnummer NFI113533DVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende