Superman Returns (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
En helt for vårt millennium. Og ikke et øyeblikk for tidlig, fordi i løpet av de fem årene som Supermann har lett etter sin fødeplanet, har tingene forandret seg på hjemplaneten. Hele nasjoner har gått videre uten ham. Lois Lane har nå en sønn, en forlovede og en Pulitzer-pris for artikkelen «Hvorfor verden ikke trenger Supermann». Og Lex Luthor har en plan som kan ødelegge millioner av liv.

Filmskaperen Bryan Singer (X-Men, X2) gir verden den Supermann vi trenger. Filmen er en hyllest til legenden som alle elsker, samtidig som han gir den en spennende, ny vri. Brandon Routh viser seg mer enn verdig til å svøpe seg i heltekappen i spissen for et stjernespekket ensemble med blant andre Kate Bosworth som Lois og Kevin Spacey som Lex. Actionscenene – fra høytflyvende dramatikk i en styrtende jumbojet til en oppgjørsscene som får kontinentene til å riste i grunnvollene – gir ordet wow et helt nytt innhold.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action, Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Bryan Singer Skuespillere Brandon Routh, Hugh Laurie, James Marsden, Kate Bosworth, Kevin Spacey, Sam Huntington
Bestillingsnummer 1000086163 Serie DC Comics Cinematic Universe, Superman
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i