Superstition (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I 1692 dømmes heksen Elondra Sharack til døden ved drukning, men hennes onde ånd kan ikke ødelegges. Kirken der hun dømtes brenner ned til grunnen og hennes anklager dør en grusom død. ”Satans datter” legger seg på lur i Black Pond for å ta sin blodige hevn.

Nå, nesten 300 år senere, sjokkeres folk i området av en rekke bisarre drap og pastor David Thompson hjelper politiinspektør Carl Sturgess med etterforskningen. Kirkens eiendom har stått tom i årevis, men den nye pastoren, George Leahy, og hans familie flytter inn trass i rykter om at grufulle dødsfall har funnet sted i huset.

Forferdelige ting begynner å skje med familiens medlemmer. En lokal kvinne, hvis stumme sønn er mistenkt i saken, sier at huset må forlates og et gammelt kors, funnet ved Black Pond, må returneres med et hellig ritual. Men er det nok til å stoppe Elondra?

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør James W. Roberson Skuespillere Albert Salmi, James Houghton, Lynn Carlin
Bestillingsnummer NDVDSF2140 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser