Supervoksen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Rebecca, Claudia og Sofie er i den ulidelige alderen der de verken er barn eller voksne. Jentene funderer på når de egentlig blir voksne. Er det når man har fylt atten, stått til konfirmasjonen eller debutert seksuelt? De savner et overgangsrituale og blir enige om å lage dette selv. De lager en spå der de skriver inn ting de må gjøre. Det skal helst ha med sex å gjøre. Og det er ramme alvor: Om de ikke gjennomfører oppgavene har de tatt nakenbilder av hverandre som skal legges ut på nettet. Om de består er de voksne.

Supervoksen er en råsterk film om tre tøffe jenter som virkelig utfordrer grensene, både egne og andres. Gnistrende spilt av tre unge stortalenter og med en debuterende kvinne i registolen viser danskene at jenter fort lager de beste filmene. Supervoksen var en publikumssuksess i Danmark. Filmen vant en Robert (danske Amanda) for beste ungdomsfilm og ble kåret til beste film av ungdomsjuryen ved Kosmorama filmfestival i Trondheim.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Christina Rosendahl Skuespillere Amalie Lindegård, Cathrine Bjørn, Emma Leth, Sebastian Jessen
Bestillingsnummer DVD-2616 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende