Supervolcano (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Basert på en virkelig hendelse som ennå ikke er skjedd!

Vi befinner oss i en nær fremtid, og verden ser den ultimate katastrofen i øynene. Ikke atomkrig eller terrorangrep, men en gigantisk supervulkan av apokalyptiske dimensjoner i utbrudd under Yellowstone Park. En fullstendig ødeleggende katastrofe som intet levende vesen kan flykte fra venter på å skje…

For 74.000 år siden fant den siste supervulkans utbrudd sted, og den la hele verden i totalt mørke i 6 år! Med dette varslet den om en istid, samtidig som den utslettet nesten hele befolkningen. Det neste utbrudd vil være likeså ødeleggende – og er nå på bristepunktet.

Rennende smeltende lava bryter gjennom jordens overflate overalt, lokale nyheter og desperate familier gjør opptak med videokameraer i et forsøk på å avlegge vitnesbyrd om Jordens undergang. Rundt hele kloden legger støvet seg, og tilintetgjørelsens ettervirkninger kommer til syne: de miljømessige, økonomiske og sosiale. Og dommedagsstemning og panikk vil ta overhånd. Vil den menneskelige rase noensinne komme over en katastrofe av denne størrelsen?

En flott, spektakulær og tankevekkende film produsert av BBC.

Bonusmateriale

  • The Truth About Yellowstone

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 58 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Tony Mitchell Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer 8849-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende