Susanne Bier Collection (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Samling med tre glimrende, kritikerroste filmer regissert av Susanne Bier, en av Danmarks fremste filmskapere. I 2011 vant Bier Oscar for beste utenlandske film med I En Bedre Verden, en pris hun også var nominert til med Etter Bryllupet fra 2006 (som er med her).

Elsker Deg For Evig (2002)
Cecilie (Sonja Richter) og Joachim (Nikolaj Lie Kaas) er unge og svært forelsket i hverandre. De skal gifte seg, og har et langt og deilig liv foran seg. Tror de. Men så går det riktig galt, og plutselig er alt forandret. Den store omveltningen skjer ikke bare for dette unge paret, men også for Marie (Paprika Steen) og Niles (Mads Mikkelsen). Marie og Niels er begge i slutten av 30-årene, og lever i et lykkelig ekteskap med tre felles barn. De er selve bildet på den vellykkede, danske kjernefamilien anno 2002. Men ekteskapet settes på en hard prøve når Niels forelsker seg lidenskapelig i Cecilie. Spørsmålet er om Niels og Cecilie er klare for å gi slipp på alt for sin kjærlighet. En ting er uansett sikkert: ingenting kan bli som før.

Brødre (2005)
Michael har kontroll på livet sitt. Han har en bra stilling i militæret, en vakker kone og to små døtre. Lillebroren, Jannik, lever derimot et liv på kant med loven. Når Michael blir sendt på FN-oppdrag i Afghanistan, endres balansen mellom de to brødrene for alltid. Michaels helikopter krasjer og Michael antas å være omkommet. Sarah søker trøst hos Jannik, og snart er det tydelig at følelsene har blitt til mer enn gjensidig sympati. Når Michael plutselig kommer hjem etter et traumatisk fangenskap i de afghanske fjellene, er alt forandret …

Etter Bryllupet (2006)
Jacob Petersen har viet livet til å hjelpe gatebarn i India. Når barnehjemmet han styrer blir truet med stengning, får han et usedvanlig tilbud. En dansk forretningsmann, Jørgen, tilbyr seg å donere fire millioner dollar til hjemmet, men under visse betingelser. Jacob må reise til Danmark for å delta i bryllupet til Jørgens datter - et bryllup som skal vise seg å bli hans livs dilemma.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Stereo 2.0 (Dansk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Susanne Bier
Skuespillere Connie Nielsen, Mads Mikkelsen, Sonja Richter, Ulrich Thomsen Bestillingsnummer 2003831
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende