Svampe (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Svampe er en film om tre fantastiske sommerdager i niåringen Svampe Nilsens liv. Mens mor er opptatt med sine malerier, mens far polerer bil og strammer slipsknuten for å gå på jobb, drar Svampe ut i sin egen verden – Irrburr. En verden av merkelige voksne mennesker, bl.a. Laura. Men selv om Irrburr egentlig er de gode krefters tilholdssted, bor det en mann der med skumle hensikter og en diger, svart motorsykkel. Det er Trym. Og Trym vil ha Laura ved sin side, koste hva det koste vil. Så han rapper Lauras fugler, Titus og Totus. Men da strekker ikke engang Svampe til. Den merkverdige Skyggen må hente frem sine magiske krefter. Og sammen med Skyggen legger Svampe ut på veien mot Det Store Fugle- og Trollmannsrådet. Veien de må gå for å redde Irrburr.

Bonusmateriale

  • Filminfo

Produktfakta

Produksjonsår 1990 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 19 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Martin Asphaug Skuespillere Brit Elisabeth Haagenslie, Espen Skjønberg, Kari Simonsen, Karl Sundby, Martin Bliksrud, Sverre Anker Ousdal
Bestillingsnummer 800827 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende