Sykt Lykkelig (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
For Kaja er familien det viktigste i verden. Hun er evig positiv, til tross for at hun lever med en mann som helst vil jakte med gutta og som nekter å ha sex med henne fordi hun "ikke er spesielt attraktiv" lenger. Pytt, pytt. Slik er det bare.

Men når det tilsynelatende perfekte paret flytter inn i nabohuset, blir det likevel vanskelig å holde følelsene i sjakk. Ikke bare synger disse vellykkede, vakre, spennende menneskene i kor, de har også adoptert. Fra Etiopia! Det nye naboforholdet åpner en ny verden for Kaja, et bekjentskap som får konsekvenser for dem alle. Og når julen ringes inn, er det klart at ingenting kan bli som før -selv om Kaja gjør sitt beste.

Sykt Lykkelig er en mørk komedie om utroskap, elgkjøtt, hvite og kullsvarte løgner, blowjobs og cottage cheese, regissert av spillefilmdebutant Anne Sewitsky. Agnes Kittelsen (Max Manus) spiller hovedrollen som Kaja, i godt selskap med blant andre Joachim Rafaelsen (Varg Veum - Falne Engler), Henrik Rafaelsen (Limbo) og danske Maibritt Saerens (Krøniken). Som første norske film noensinne vant Sykt Lykkelig pris under Sundance-festivalen i 2011.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama, Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Anne Sewitsky Skuespillere Agnes Kittelsen, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen, Maibritt Saerens
Bestillingsnummer TLAUK174 Serie Amanda-vinnere, Kvinnelige regissører, Norske Filmklassikere, Sundance-vinnere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende